Energy Net

Energy Net je regionalni lider u oblastima grejanja, klimatizacije, ventilacije i uređenja prostora sa 29 godina tradicije uspešnog poslovanja i razvijenom distributivnom mrežom od 42 prodajna centra u regionu. Energy Net tim čini 215 zaposlenih od kojih su 37 inženjeri.

Kroz kontinuirani razvoj i stvaranje dugoročnih partnerstava kreiramo i širimo krug dobre energije u kojem brinemo o dobrobiti pojedinca i društva.

Zajedno stvaramo atmosferu životnog prostora koja je dostojna svakog čoveka. Atmosferu utemeljenu na saosećajnosti, poverenju i prijateljstvu čime obezbeđujemo kompletna rešenja od projektovanja do finalne realizacije bilo da su u pitanju domaćinstva, stambeni objekti, industrijski objekti, zdravstvene ustanove, šoping centri, ugostiteljski objekti ili javne ustanove.

Energy Net je do sada opremio preko 10 miliona m2 prostora raznih namena koji svedoče o kvalitetu poslovanja.

Energy Net je nosilac smo mnogobrojnih prestižnih nagrada od kojih izdvajamo „Najbolje iz Srbije“, „Najbolja kompanija u oblasti energetike“ kao i „Poslodavac godine“.

Sarađujemo sa preko 100 vodećih firmi iz branše poznatih po kvalitetu svojih proizvoda. Kombinujemo taj kvalitet i naše znanje za potrebe naših klijenata.

Uspešno i dugoročno sarađujemo sa preko 1000 partnera, od serviserskih i instalaterskih firmi, preko projektantskih biroa, energetskih menadžera do stručnjaka sa fakulteta iz raznih udruženja i komora. Posebno smo ponosni na našu odličnu saradnju sa projektantskim kućama, gde ostvarujemo saradnju u domenu novih tehnologija i sistemskih rešenja iz domena obnovljivih izvora energije.

Među brojnim brendovima, kompanija Energy Net ekskluzivni je zastupnik kompanije Remeha – najpoznatijeg holandskog proizvođača kondenzacionih gasnih kotlova, kao i kompanije Gree – globalnog lidera u proizvodnji klimatizacione opreme. Uz njih se posebno izdvaja brend Bergen koji obuhvata široku paletu proizvoda iz oblasti grejanja i klimatizacije koji je rezultat saradnje Energy Neta sa svojim dugoročnim i pouzdanim partnerima.

U svom posebnom segmentu poslovanja, Energy Net je, u oblasti građevinarstva, zastupnik širokog spektra proizvoda brenda Porcelanosa – od keramičkih pločica i sanitarija do viskotehnoloških rešenja za građevinarstvo.

ENERGY NET

Posetite sajt i saznajte više o Energy Net-u