Energy Net

Kompanija Energy Net osnovana je 1991. godine. Danas, 28 godina kasnije, Energy Net zapošljava preko 200 osoba i regionalni je lider  u oblasti grejanja, klimatizacije, ventilacije, instalacione i sanitarne opreme sa preko deset miliona kvadratnih metara opremljenog prostora i preko jednog miliona zadovoljnih korisnika koji svedoče o kvalitetu našeg poslovanja i usluga.

Svojim dugogodišnjim iskustvom stvaramo energetski efikasna i tehnički prilagodiva rešenja i pružamo odgovor na sve potrebe komfora koje pred nas postavljaju naši klijenti.

 

Sarađujemo sa preko 100 vodećih firmi iz branše poznatih po kvalitetu svojih proizvoda. Kombinujemo taj kvalitet i naše znanje za potrebe naših klijenata.

Uspešno i dugoročno sarađujemo sa preko 1000 partnera, od serviserskih i instalaterskih firmi, preko projektantskih biroa, energetskih menadžera do stručnjaka sa fakulteta iz raznih udruženja i komora. Posebno smo ponosni na našu odličnu saradnju sa projektantskim kućama, gde ostvarujemo saradnju u domenu novih tehnologija i sistemskih rešenja iz domena obnovljivih izvora energije.

Među brojnim brendovima, kompanija Energy Net ekskluzivni je zastupnik kompanije Remeha – najpoznatijeg holandskog proizvođača kondenzacionih gasnih kotlova, kao i kompanije Gree – globalnog lidera u proizvodnji klimatizacione opreme. Uz njih se posebno izdvaja brend Bergen koji obuhvata široku paletu proizvoda iz oblasti grejanja i klimatizacije koji je rezultat saradnje Energy Neta sa svojim dugoročnim i pouzdanim partnerima.

U svom posebnom segmentu poslovanja, Energy Net je, u oblasti građevinarstva, zastupnik širokog spektra proizvoda brenda Porcelanosa – od keramičkih pločica i sanitarija do viskotehnoloških rešenja za građevinarstvo.

ENERGY NET

Posetite sajt i saznajte više o Energy Net-u